نتایج آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

کد خبر: 818 تاریخ انتشار: 1397/6/18
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج آزمون دکتری تخصصی سال 1397 دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

دکتر شاهانی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این مطلب افزود: نتایج کلیه داوطلبان حاضر در جلسه مصاحبه این آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه www.azmoon.org قرار گرفته است .

وی خاطرنشان کرد: پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی 1397 دانشگاه آزاد اسلامی می توانند جهت اطلاع از تاریخ و چگونگی ثبت نام ، راهنمای ثبت نام که در سامانه این مرکز به آدرس sanjesh.iau.ac.ir قرار خواهد گرفت را مطالعه نمایند.

شایان ذکر است نتایج دوره بدون آزمون این مقطع ویژه استعداد های درخشان در دانشگاه آزاد اسلامی متعاقباً اعلام خواهد شد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر شاهانی - دکتری تخصص

آمار بازدید       امروز: 282    ديروز: 1891    اين ماه: 282    تاکنون : 1317825