خبر ویژه

افتخار افرینی دانشجویان واحد ایلام:

تیم فوتسال خواهران دانشگاه آزاد اسلامی ایلام قهرمان کشور شد

کد خبر: 815 تاریخ انتشار: 1397/6/17
تیم فوتسال خواهران دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در بازی پایانی توانست در برابر تیم آذربایجان شرقی با نتیجه 9 بر 2 به پیروزی برسد و به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یابد.

در بازی روز پایانی، تیم ایلام توانست با نتیجه 7 بر 2 تیم کرمان را شکست دهد و به بازی فینال برسد و در بازی دیگر روز پایانی، تیم آذربایجان شرقی نیز توانست در بازی بسیار نزدیک و حساس با غلبه بر تیم گلستان با نتیجه 6 بر 5 خود را به بازی پایانی برساند.

بازی رده‌بندی این دوره از مسابقات، میان دو تیم کرمان و گلستان برگزار شد که با برد 9 بر 2 تیم گلستان همراه بود. تیم دانشجویان گلستان با این برد به مقام سوم این دوره از مسابقات دست یافتند.

بنابراین در پایان رقابت‌ها، دانشگاه آزاد اسلامی ایلام بر سکوی قهرمانی ایستاد، آذربایجان شرقی دوم شد و تیم دانشگاه آزاد اسلامی گلستان نیز به مقام سومی رسید.

به گزارش آنا، دانشجو زهرا حاتم‌نژاد از تیم ایلام با 9 گل زده به‌عنوان خانم‌گلی این دوره از مسابقات معرفی شد. 24 بازیکن برتر نیز انتخاب شدند که در صورت حضور تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ دسته یک کشور به اردوی آمادگی دعوت می‌شوند.

اسامی تیم فوتسال دانشجویی خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام :

مربی خانم آراسته نژاد، سرپرست خانم شفیعی

بازیکنان :فاطمه عزیزی، سپیده حاجی نسب، زهرا حاتم نژاد، عاطفه ایمانی، طاهره آزادی، سحر آراسته نژاد، فائزه احمدی و حدیث سهرابی

برچسب‌ها : ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی - فوتسال - واحدایلام

آمار بازدید       امروز: 226    ديروز: 1891    اين ماه: 226    تاکنون : 1317769