خبر ویژه

افزایش رشته های جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در سال 97 به 11 رشته

کد خبر: 814 تاریخ انتشار: 1397/6/17
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: در راستای متنوع سازی رشته های واحد ایلام و در پاسخ به درخواست مردم استان ایلام 11رشته جدید تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی در سال 97 به رشته های واحد ایلام اضافه شد.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: این رشته ها شامل، کارشناسی ارشد جامعه شناسی، مخابرات و مدیریت دولتی وهمچنین 9 رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته شامل میکروبیولوژی، جامعه شناسی، مکانیک، مهندسی تولید وبهره برداری از گیاهان دارویی و معطر، مهندسی فن آوری دامپروری وپرورش صنعتی طیور، مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، مدیریت فرهنگی وهنری و رشته پرستاری است

وی اضافه کرد: بجز رشته پرستاری در سایر رشته ها در مقطع کارشناسی  بدون آزمون این واحد دانشگاهی دانشجو می پذیرد.

وی گفت: داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت azmoon.org نسبت به انتخاب رشته مورد نظر اقدام نمایند.

وی بیان کرد با اضافه شدن رشته های جدید تعداد رشته های مقاطع کاردانی ، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری واحد ایلام به بیش از 95 رشته افزایش یافت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بیان کرد: پذیریش برای رشته پرستاری فقط از طریق آزمون است و این واحد دانشگاهی برای ترم بهمن ماه و تکمیل ظرفیت در رشته پرستاری دانشجو می پذیرد.

دکتر میرزایی حیدری بیان کرد:  دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام یکی از کیفی ترین دانشگاه های غرب کشور است به طوریکه نسبت استاد به دانشجو در این واحد دانشگاهی یک به 27 است در حالی که این نسبت در دانشگاه های معتبر یک به 43 است.

برچسب‌ها : 0 - دانشگاه آزاد اسلامی - دانشگاه آزاد اسلامی - رشته جدید - میرزایی حیدری - میرزایی حیدری

آمار بازدید       امروز: 345    ديروز: 1892    اين ماه: 42301    تاکنون : 1406251