خبر ویژه

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی ایلام و ستاد مبارزه با مواد مخدر استانداری

کد خبر: 812 تاریخ انتشار: 1397/6/13
تفاهم نامه همکاری بین ستاد مبارزه با مواد مخدر استانداری ایلام و دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با رویکرد آموزشی و پژوهشی منعقد گردید.

درآیین امضای این تفاهم نامه، فهد کمالوند رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر استانداری ایلام گفت: براساس مفاد تفاهم نامه مذکور، اعضای هیات علمی و محققان دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام برای انجام طرح های تحقیقاتی مرتبط استان در اولویت هستند و همچنین پایان نامه های دانشجویی که در رابطه با مواد مخدر انجام می شود با معرفی از طرف دانشگاه مورد حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر استانداری ایلام قرار می گیرند.

علی نوری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام نیز بر رویکرد آموزشی و پژوهشی مسائل مربوط به مواد مخدر تاکید کرد و گفت: در بخش پیشگیری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام آمادگی برگزاری کلاس های آموزشی برای جامعه هدف دارد و در بخش پژوهشی نیز این واحد دانشگاهی به دنبال تشکیل مرکز تحقیقاتی است تا محققین و متخصصین ذیربط بتوانند در تببین وحل مسائل مربوط به مواد مخدر اثر بخشی بیشتری داشته باشند.

برچسب‌ها : استانداری - ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی

آمار بازدید       امروز: 448    ديروز: 1892    اين ماه: 42404    تاکنون : 1406354