خبر ویژه

ثبت نام بیش از 215هزار نفر برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون سراسری

کد خبر: 810 تاریخ انتشار: 1397/6/11
دکتر شاهانی از ثبت‌نام بیش از 215هزار نفر برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون سراسری خبر داد.

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تاکنون بیش از 215هزار نفر متقاضی انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون سراسری سال 1397 بوده‌اند، گفت: این آمار نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

دکتر شاهانی خاطرنشان کرد: با توجه به اضافه شدن رشته های جدید در سامانه انتخاب رشته آزمون سراسری، مهلت انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه آزاد اسلامی تا 13 شهریور تمدید شده است.

وی افزود: داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه www.azmoon.org نسبت به انتخاب صد رشته محل یا ویرایش رشته محل های انتخابی خود اقدام کنند. انتخاب داوطلبان در این دوره برمبنای نمره کل کنکور سراسری سال 1397 است.

برچسب‌ها : آزمون سراسری - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر شاهانی

آمار بازدید       امروز: 392    ديروز: 1892    اين ماه: 42348    تاکنون : 1406298