خبر ویژه

جزئیات نرخ شهریه سال تحصیلی جدید دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

کد خبر: 809 تاریخ انتشار: 1397/6/11
عاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج بیش از 8 هزار درخواست نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه بیش از 10هزار درخواست برای نقل و انتقال و میهمانی در سامانه منادا ثبت شده است، گفت: نتیجه 85 درصد درخواست ها یعنی حدود 8هزار و 500 درخواست مشخص شده است.

وی افزود: متقاضیان برای اطلاع از نتیجه درخواست خود صرفا می توانند به سایت منادا به نشانی www.monada.iau.ir مراجعه کنند.

دکتر کلانتری خاطرنشان کرد: نتایج باقیمانده درخواست‌ها که نیاز به بررسی بیشتر داشته است، تا پایان هفته جاری اعلام خواهد شد.

برچسب‌ها : دکتر کلانتری - دکتر کلانتری - معاونت فرهنگی - نقل و انتقال دانشجویی - نقل و انتقال دانشجویی

آمار بازدید       امروز: 271    ديروز: 1891    اين ماه: 271    تاکنون : 1317814