خبر ویژه

دستورالعمل اجرایی عفاف و پوشش در دانشگاه آزاد اسلامی تا پیش‌ از مهرماه ابلاغ می‌شود

کد خبر: 804 تاریخ انتشار: 1397/6/6
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دستورالعمل اجرایی عفاف و پوشش تا قبل از مهرماه به تمام واحدهای دانشگاه ابلاغ خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در چهاردهمین همایش معاونان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد تبریز برگزار شد، گفت: اقدامات ما می‌تواند در خدمت به نسل جوان گره‌گشا باشد.

وی با بیان اینکه رضایت دانشجو از حوزه آموزشی بزرگ ترین کار فرهنگی است، گفت: کار فرهنگی صرفاً تبلیغات نیست و همین که مخاطب ما احساس کند به ازای پولی که به دانشگاه می‌دهد خدمات دریافت می‌کند، کار فرهنگی مطلوب انجام شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رعایت دقیق استانداردهای امور آموزشی را بهترین کار فرهنگی عنوان و خاطرنشان کرد: نمونه بودن در کاری که برعهده ماست، یعنی رعایت استانداردها. برخی دانشجویان که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور می‌روند از دقیق بودن نظام آموزشی و استانداردهای آنجا متعجب شده و نمی‌توانند خود را با آن تطبیق دهند.

دکتر کلانتری حفظ کرامت دانشجو در دانشگاه را مهم برشمرد و افزود: اگر همه ارکان فرهنگی دانشگاه خوب عمل کنند، اما کارشناس آموزشی که با دانشجو سر و کار دارد رفتار بدی داشته باشد، تمام فعالیت‌های مثبت زیر سؤال می‌رود.

وی با بیان اینکه طبق قانون در وقت نماز نباید هیچ‌گونه کلاس آموزشی در دانشگاه دایر باشد، گفت: رعایت حرمت نماز و شعائر اسلامی خودش یک کار فرهنگی است. احترام مسئولان در رفتار و سلوک خود به نماز و شرکت در صفوف نماز جماعت، بزرگ ترین کار فرهنگی و تبلیغ برای احترام به نماز است. نیازی نیست حتماً تبلیغ زبانی باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی رصد دائمی وضعیت استادان اعم از تمام‌وقت و نیمه‌وقت را مسئله مهم دیگری دانست و اظهار داشت: دانشجویان امانت نزد استادان هستند و باید دائماً نظارت کنیم که دانشجویان را دست چه کسانی می‌سپاریم. وظیفه نظارت صد در صدی بر عملکرد استادان بر عهده معاونان آموزشی واحدهای دانشگاه است.

حجت الاسلام والمسلمین کلانتری با اشاره به تدوین دستورالعمل اجرایی عفاف و پوشش در دانشگاه، گفت: فضای عمومی دانشگاه باید معطر به نور ایمان و ارزش‌های اسلامی باشد و همه مکلف به ایجاد این چنین فضایی برای دانشگاه آزاد هستیم. دکتر ولایتی از باب احساس مسئولیت تاکید دارند فضای فرهنگی و انقلابی را در دانشگاه حاکم کنند.

وی با بیان اینکه استادان، خانواده‌ها و کارمندان گاهی اعتراض می‌کنند که فضای دانشگاه با مشکلات فرهنگی مواجه است، اظهار داشت: دستورالعملی تا پیش‌ از مهرماه ابلاغ می‌شود و شامل مصوباتی است که براساس اسناد شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین شده و باید در واحدهای دانشگاه اجرایی شود.

دکتر کلانتری در پایان با بیان اینکه عدم اجرای سند ابلاغی کار ضدفرهنگی است، گفت: قرار است همه واحدها و مسئولان همت کنند و با همتی بلند دانشگاه آزاد اسلامی را به دانشگاه تراز انقلاب تبدیل کنیم.

برچسب‌ها : تبریزی - دکتر کلانتری - معاونین آموزشی

آمار بازدید       امروز: 470    ديروز: 1892    اين ماه: 42426    تاکنون : 1406376