خبر ویژه

تصویب 6 رشته جدید کارشناسی و کارشناسی ارشد برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 797 تاریخ انتشار: 1397/6/3
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: با تلاش های صورت گرفته و رایزنی های انجام شده 6 رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد به رشته های واحد ایلام اضافه شد.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد : رشته های پرستاری، میکروبیولوژی و کارشناس فرهنگی و هنری در مقطع کارشناسی و رشته های برق مخابرات،  مدیریت دولتی و جامعه شناسی در مقطع کارشناسی ارشد اخیرا تصویب و به رشته های واحد ایلام اضافه شده است.

وی تصریح کرد: جذب دانشجو در رشته پرستاری از طریق آزمون و برای ترم بهمن ماه 97 است.

وی بیان کرد: در حال حاضر واحد ایلام دارای بیش از 60 رشته کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است.

وی بیان کرد:  در حال حاضر واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در مقاطع کاردانی و کارشناسی اقدام به جذب دانشجو بدون آزمون برای مهرماه 97 می نمایند.

برچسب‌ها : پرستاری - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 463    ديروز: 1945    اين ماه: 463    تاکنون : 2662544