ثبت نام انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد/28 تیر آخرین فرصت ثبت نام

کد خبر: 793 تاریخ انتشار: 1397/4/23
ثبت نام انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت 24 روز پنج شنبه 28 تیر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی،داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت اینترنتی به نشانی www.azmoon.org برای ثبت کد رشته محل‌ها انتخابی اقدام کنند.

هر داوطلب می‌تواند ۱۰۰ رشته/ محل را انتخاب و آن‌ها را در برگ اینترنتی انتخاب رشته ثبت کند.

هزینه انتخاب رشته دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۴۶ هزار تومان است که با کارت‌های بانک عضو شبکه شتاب و از طریق سایت اینترنتی یاد شده قابل پرداخت است.

برچسب‌ها : 28 تیرماه - دانشگاه آزاد اسلامی - کارشناسی ارشد

آمار بازدید       امروز: 819    ديروز: 1629    اين ماه: 38721    تاکنون : 1356264