کد خبر: 792 تاریخ انتشار: 1397/4/19
مجوز راه اندازی رشته پرستاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام/ قول وزیر علوم برای کمک به ایلام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: مجوز جذب دانشجوی رشته پرستاری و تاسیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام ایلام تصویب شده و از مهرماه امسال این دانشگاه در این رشته دانشجو می پذیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام  گفت: مجوز جذب دانشجوی رشته پرستاری و تاسیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام ایلام تصویب شده و از مهرماه امسال این دانشگاه در این رشته دانشجو می پذیرد.

قول وزیر علوم
دکتر محمد میرزایی حیدری  به دیدار خود با وزیر علوم اشاره و گفت: در این دیدار در خصوص فضای آموزشی استان ایلام و پتانسیل دانشگاه آزاد اسلامی در امر پژوهش و توان ارایه رشته های جدید به همراه مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی استان به صورت ویژه بحث و تبادل نظر شد.
وی عنوان کرد: وزیر علوم ضمن ابراز خرسندی اعلام کرد نگاهی ویژه به دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام خواهیم داشت.

برچسب‌ها : رشته پرستاری - میرزایی حیدری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 194    ديروز: 1891    اين ماه: 194    تاکنون : 1317737