راه اندازی سه رشته جدید تحصیلی کارشناسی ارشد / ثبت نام در 25 رشته ارشد

کد خبر: 791 تاریخ انتشار: 1397/4/19
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام از راه اندازی سه رشته جدید تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی جدید خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام  از راه اندازی سه رشته جدید تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی جدید خبر داد.

دکتر "محمد میرزایی حیدری" رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در گفتگو یی از راه اندازی سه رشته جدید کارشناسی ارشد تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام خبر داد و ادامه داد : در حال حاضر 25 رشته کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام دایر است و متقاضیان می توانند به انتخاب رشته بپردازند.
وی گفت: دانشجویان می توانند مهرماه ۹۸-۹۷ مقطع کارشناسی ارشد در رشته های جدید برق، مخابرات - مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی و جامعه شناسی تحت عنوان پردیس علوم تحقیقات را در واحد ایلام طی کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام اظهار کرد: انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از روز جمعه ۱۵ تیرماه آغاز و تا ساعت 24 روز پنج شنبه 21 تیر ادامه خواهد داشت.
دکتر میرزائی حیدری اعلام کرد: داوطلبان می‌توانند به مدت یک هفته با مراجعه به سایت اینترنتی به نشانی www.azmoon.org برای ثبت کد رشته محل‌ها انتخابی اقدام کنند.
وی افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشته نیز در سایت اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی  منتشر شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با بیان اینکه تعداد رشته محل‌های دوره کارشناسی ارشد امسال ۶ هزار و ۹۱۹ کد رشته محل است، افزود: ظرفیت‌های پذیرش نیز همانند سال گذشته است.
وی گفت: نتایج نهایی این آزمون دهه اول شهریور اعلام خواهد شد.

برچسب‌ها : استان ایلام - کارشناسی ارشد - میرزایی حیدری

آمار بازدید       امروز: 1018    ديروز: 2093    اين ماه: 48672    تاکنون : 1226841