دستور فوری دکتر فرهاد رهبر به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای آبرسانی به شهرهای آبادان و خرمشهر

کد خبر: 787 تاریخ انتشار: 1397/4/12
دکتر ضیائی از دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به روسای واحدهای دانشگاهی همجوار با استان خوزستان برای آبرسانی به شهرهای آبادان و خرمشهر خبر داد.

دکتر محمدصادق ضیائی سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با اعلام این خبر گفت: در پی شوری و کمبود آب در استان خوزستان و به ویژه شهرهای آبادان و خرمشهر، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به تمامی واحدهای استانی دانشگاه آزاد اسلامی همجوار با استان خوزستان دستور داد تا در اولین فرصت و با تمامی توان خود تانکرهای آب و آب معدنی به استان خوزستان ارسال کرده و در بین مردم آبادان و خرمشهر توزیع کنند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به مشکلات کمبود آب در استان خوزستان آمادگی کامل دارد که در این خصوص در خدمت مردم شهیدپرور خوزستان باشد.

برچسب‌ها : خرمشهر - دانشگاه آزاد اسلامی - فرهاد رهبر

آمار بازدید       امروز: 1026    ديروز: 2093    اين ماه: 48680    تاکنون : 1226849