خبر ویژه

طرح ضیافت اندیشه اساتید در واحد ایلام برگزار می شود

کد خبر: 785 تاریخ انتشار: 1397/4/2
در نشستی با حضور دکتر میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام، حجت الاسلام والمسلمین مهدی همتی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام و معاونین دانشگاه تاکید شد که طرح ضیافت اندیشه اساتید در شهریور ماه امسال به مدت 5 روز در محل واحد ایلام برگزار شود.

طرح ضیافت اندیشه اساتید در واحد ایلام برگزار می شود

در راستای ارتقای معرفت افزایی اساتید طرح ضیافت اندیشه در شهریور ماه امسال در واحد ایلام برگزار می شود.

در این نشست حجت الاسلام والمسلمین همتی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: طرح ضیافت اندیشه در راستای معرفت افزایی، ارتقای مفاهیم دینی، ارزش های دینی و انقلابی است.

وی  خواستار حضور و مشارکت حداکثری اساتید در این طرح شد و گفت: اساتید باید با مطالعه و ارتقای سطح علمی و بصیرت افزایی به سووالات دانشجویان پاسخ دهند.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در برگزاری طرح ضیافت اندیشه در سال های گذشته یکی از برترین دانشگاه های کشور بوده است  بطوریکه در سال 95 به عنوان دانشگاه برگزیده کشوری و در سال 96 به عنوان دانشگاه برتر استان ایلام در اجرای این  طرح شناخته شده است.

در این نشست همچنین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: طرح ضیافت اندیشه یکی از کاربردی ترین طرح ها برای معرفت افزایی و ارتقای سطح علمی و اخلاقی اساتید است.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: رویکرد دکتر ولایتی ، دکتر رهبر و معاونت فرهنگی دانشگاه بسط و گسترش کارهای فرهنگی و ارزشی در دانشگاه است.

برچسب‌ها : طرح ضیافت اندیشه - نهاد رهبری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 222    ديروز: 1891    اين ماه: 222    تاکنون : 1317765