مرکز سنجش و پذیرش اعلام کرد:

افزایش رشته محل های جدید در انتخاب رشته داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 769 تاریخ انتشار: 1397/3/2
مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه ای از افزایش رشته محل های جدید در انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی سال 97 دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این اطلاعیه آمده است:

با توجه به افزایش رشته محل های جدید در انتخاب رشته دکتری تخصصی، داوطلبان با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.orgو با وارد کردن کد ملی و داوطلبان اتباع غیرایرانی با وارد کردن کد رهگیری به عنوان نام کاربری و کد شناسه انتخاب رشته ( در پایین کارنامه سازمان سنجش درج شده است ) به عنوان رمز عبور می توانند وارد سامانه شده و نسبت به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می توانند متناسب با مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۴۰ رشته / محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.

گفتنی است زمان و نحوه ویرایش متعاقبا اعلام خواهد شد .

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتری - رشته محل

آمار بازدید       امروز: 1921    ديروز: 1464    اين ماه: 41287    تاکنون : 1358830