معاون عمرانی استانداری ایلام: :

از ظرفیت و پتانسیل دانشگاه در حوزه عمرانی استان استفاده می شود

کد خبر: 766 تاریخ انتشار: 1397/2/26
معاون عمرانی استانداری ایلام گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در حوزه دهیاری ها و مدیریت روستاها و در راستای ایجاد اشتغال برای روستاییان و عشایر و امکان سنجی علمی و پژوهشی این حوزه ها می تواند کمک کار حوزه عمرانی استان باشد.

مهندس احمد کرمی در دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ایلام اضافه کرد: در حوزه مدیریت شهری نیز نیازمند کمک دانشگاه هستیم و این معاونت از نظرات مشاوره ای اساتید دانشگاه استقبال می کند.

وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت بکر دانشگاه ها نقش مهمی در ایجاد اشتغال و مدیریت پروژه های عمرانی و اقتصادی و افزایش راندمان آنها دارد.

وی گفت: دانشگاه ها با ارائه راهکارها و پردازش ایده ها کمک کار مسئولان اجرایی هستند.

معاون عمرانی استانداری ایلام اضافه کرد: علاوه بر ظرفیت علمی و پژوهشی ، دانشگاه ها دارای ظرفیت اجتماعی ، عمرانی ، آموزشی و فرهنگی هستند که برای رفع مشکلات نیازمند حضور و مشارکت آنها هستیم.

در این دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: دانشگاه ها بازوی توانمند پژوهشی و تحقیقاتی ادارات استان هستند.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: برای افزایش راندمان کاری و بهره وری بیشتر حضور اساتید و پژوهشگران در کنار مسئولان تصمیم گیر لازم و ضروری است.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با 7 واحد و مرکز آموزشی در سطح استان ایلام دارای پتانسیل علمی و پژوهشی کم نظیری است و این ظرفیت در اختیار توسعه استان است.

وی تصریح کرد: این دانشگاه با دایر کردن رشته های مورد نیاز توسعه استان و تربیت نیروی متعهد و متخصص نقش موثری در توسعه استان داشته است.

برچسب‌ها : احمد کرمی - معاون عمرانی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1016    ديروز: 1464    اين ماه: 40382    تاکنون : 1357925