امضای تفاهم نامه همکاری پالایش گاز و دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 764 تاریخ انتشار: 1397/2/26
به منظور گسترش همکاری های بین صنعت و دانشگا و ازایش سطح همکاری های علمی و پژوهشی بین واحد ایلام و پالایش گاز ایلام با حضور دکتر محمد میرزایی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و مهندس شهریار داری پور مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام تفاهم نامه همکاری امضای شد.

به منظور گسترش همکاری های بین صنعت و دانشگا و ازایش سطح همکاری های علمی و پژوهشی بین واحد ایلام  و پالایش گاز ایلام  با حضور دکتر محمد میرزایی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و مهندس شهریار داری پور مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام تفاهم نامه همکاری امضای شد.

در این آیین که در محل پالایش گاز ایلام برگزار شد طرفین بر استفاده از توان و ظرفیت علمی و پژوهشی و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی و پایشگاه گاز تاکید کردند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با داشت150 عضو هیات علمی تمام وقت ، آزمایشگاه ها و کارگاه های پیشرفته پتانسیل خوبی برای کمک به توسعه استان و انجام طرح های تحقیقاتی و پژوهشی و آموزش کوتاه مدت دارد.

دکتر محمد میرزایی حیدری اضافه کرد: پتانسیل علمی و پژهشی دانشگاه در خدمت پالایش گاز ایلام است.

در این آیین که معاونین دانشگاه و پالایش گاز نیز حضور داشتند، مدیرعامل پالایش گاز ایلام گفت: اکثر پرسنل پالایش گاز ایلام  تحصیل کرده و جایگاه پژوهش و تحقیق در برنامه های این پالایشگاه برجسته و محوری است.

مهندس شهریار داری پور اضافه کرد: پالایش گاز ایلام از ارتقای همکاری های علمی و پژوهشی فی ما بین دانشگاه و پالایش گاز استقبال می کند و درب دانشگاه بر روی محققین و پژوهشگران و کارآموزان دانشگاه باز است.

توسعه پژوهش های کاربردی ، استفاده بهینه از امکانات ، استعدادها و ظرفیت های طرفین ، رفع نیازهای پژوهشی و تحقیقاتی ، مشارکت موثر اساتید و پژوهشگران دانشگاهی در طرح های تحقیقاتی و پژوهشی پالایش گاز و... از مهمترین محورهای این نفاهم نامه است.

برچسب‌ها : 0 - پالایش گاز - دانشگاه آزاد اسلامی

آمار بازدید       امروز: 972    ديروز: 1464    اين ماه: 40338    تاکنون : 1357881