آگهی استعلام بهاء خرید اینترنت یکساله Dedicate با :

آگهی استعلام بهاء خرید اینترنت یکساله Dedicate با پهنای باند 20 مگابیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 763 تاریخ انتشار: 1397/2/25
بسمه تعالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در نظر دارد خرید پهنای باند dedicate به میزان 20 مگا بیت و اتصال دائمی خط اینترنت در 24 ساعت شبانه روز برای مکانهای مورد نیاز دانشگاه طبق لیست پیوست با مشخصات فنی ذکر شده و با درخواست کتبی دانشگاه - ارائه پهنای باند دانلود :20 مگا بیت اختصاصی - ارائه پهنای باند آپلود: 20 مگا بیت اختصاصی و اختصاص 16 ip-valid را انجام دهد .لذا شرکت های واجد شرایط می توانند اسناد استعلام بهاء را از طریق سایت دانشگاه ویا از طریق واحد تدارکات دانشگاه دریافت نمایند.
برچسب‌ها : آگهی استعلام بهاء - اینترنت یکساله dedicate - پهنای باند 20 مگابیت - خرید اینترنت

آمار بازدید       امروز: 375    ديروز: 1892    اين ماه: 42331    تاکنون : 1406281