اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی:

فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی در تلگرام متوقف شد

کد خبر: 750 تاریخ انتشار: 1397/2/5
کلیه معاونت ها، ادارات ، واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی از امروز موظف به خروج از تلگرام و ادامه فعالیت در پیام رسان های داخلی هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با دستور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر پاسداشت منافع ملّی و حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی، کلیه معاونت ها، ادارات ، واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی موظف به خروج از تلگرام و ادامه فعالیت در پیام رسان های داخلی شدند.

در همین راستا نیز اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی از این پس فقط فعالیت خود را در پیام رسان های داخلی ادامه خواهد داد و کاربران می‌توانند از طریق نشانی‌های اعلام شده به عضویت کانال روابط عمومی در پیام رسان های داخلی در آمده و از آخرین اخبار ، اطلاعیه ها ، بخشنامه ها و مطالب مرتبط بهره‌مند شوند.

لازم به ذکر است کانال روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان تنها منبع رسمی اطلاع‌رسانی دانشگاه، حاوی اخبار، رویدادها و تبلیغات است.

علاقه‌مندان می توانند برای عضویت در کانال روابط عمومی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، به آدرس‌های ذیل مراجعه فرمایند.

سروش: sapp.ir/islamic_azaduniversity

ایتا: ‏https://eitaa.com/islamic_azaduniversity

برچسب‌ها : تلگرام - دانشگاه آزاد اسلامی - روابط عمومی

آمار بازدید       امروز: 957    ديروز: 2119    اين ماه: 41021    تاکنون : 1404971