آگهی مزایده سالن چند منظوره (فوتسال، بسکتبال،والیب:

آگهی مزایده سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 749 تاریخ انتشار: 1397/2/2
آگهی مزایده سالن ورزشی چند منظوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در نظر دارد سالن ورزشی تربیت بدنی خود را به مساحت  1426متر مربع ( سالن فوتسال-والیبال و بسکتبال ) به مدت یکسال از طريق مزایده واگذار نماید ؛ لذا از علاقه مندان دعوت می شود با توجه به متن اين آگهي و ساير اسناد ، نسبت به شركت در مزایده و ارائه پيشنهادات خود اقدام نمایند.
کارفرما: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام
شرایط متقاضیان: کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی واجد صلاحیت قانونی
موضوع استعلام : اجاره سالن ورزشی  چند منظوره تربیت بدنی واحد  ( سالن فوتسال-والیبال و بسکتبال ) از روزهای شنبه تا پنج شنبه از ساعت 16 لغایت 24 (لازم به ذکر است در طول هفته 4 سانس متعلق به اساتید و کارکنان واحد می باشد .)
محل دریافت اسناد: واحد تدارکات یا  وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام  به آدرس    http://www.ilam-iau.ac.ir (حضور شرکت کننده جهت دریافت پاکات الف ، ب و اسناد مزایده به واحد تدارکات الزامی می باشد.)
محل تحویل اسناد: ایلام – بلوار دانشجو ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام –واحد حراست
 مهلت دریافت اسناد و تحویل اسناد : ازتاریخ 97/02/01  لغایت 97/02/15به مدت  10 روزکاری
قیمت پایه اجاره سالن ورزشی  180/000/000 ( یکصد و هشتاد میلیون ریال  )  برای مدت یکسال می باشد.(مستاجر مکلف به پرداخت شارژ کلی ماهیانه به مبلغ5/000/000 ریال (ماهیانه ثابت ) خارج از مبلغ قرارداد می باشد.)
جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تلفن 32239067-084 اداره تدارکات تماس حاصل فرمایید.
هزینه انتشار آگهی بر عهده برنده مزایده می باشد.

دانلود

برچسب‌ها : آگهی مزایده سالن تربیت بدنی - دانشگاه آزاد اسلامی - سالن چند منظوره - مزایده سالن ورزشی

آمار بازدید       امروز: 205    ديروز: 1036    اين ماه: 4659    تاکنون : 1143022