سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام::

دانشگاه آزاد اسلامی ایلام را با 10 میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتم

کد خبر: 741 تاریخ انتشار: 1397/1/26
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: واحد ایلام را با 10 میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتم ودر حال حاضر مشکلات مالی تمام برنامه های فرهنگی، علمی و پژوهشی دانشگاه را تحث تاثیر قرار داده است.

دکتر محمد میرزایی حیدری در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام اضافه کرد: همه روسای قبلی این دانشگاه هر کدام در حد خود  تلاش کرده اند و اگر انتقادی می شود دلیل برناکارآمدی فرد خاصی نیست.

وی تصریح کرد: برای برون رفت از وضعیت کنونی نیازمند همفکر و همراهی اعضای هیات علمی به عنوان نخبگان جامعه هستیم.

وی گفت: با هم­فکری، صرفه جویی در هزینه ها ، ایجاد منابع درآمدی جدید برای دانشگاه ، استفاده از ظرفیت عظیم پژوهشی و علمی واحد و تبدیل آن به ثروت، راه اندازی رشته های پیراپزشکی و پرستاری، احیای رشته های غیر فعال، همجواری با کشور عراق و  برنامه ریزی برای جذب دانشجو ازاین  کشور، افزایش درآمدهای غیر شهریه ای از جمله آموزش­های کوتاه مدت  ، انعقاد تفاهم امه همکاری علمی پژوهشی با نهادها و ارگان ها و... می توانیم از وضعیت فعلی را مدیریت و به سمت پویایی حرکت کنیم.

میرزایی حیدری بیان کرد: اولویت اساسی واحد ایلام حل مشکلات مالی با منابع موجود و مدیریت هزینه ها است .

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام اضافه کرد: اعضای هیات علمی به عنوان نخبگان جامعه باید در بحث درآمدزایی غیر شهریه با تولید علم و تبدیل آن به ثروت تلاش نمایند.

وی گفت: حل مشکلات جامعه در گروه فعالیت پژوهشی و علمی دانشگاه ها است و بر این اساس باید در بحث حمایت از تولید ملی با تربیت نیروی متعهد و متخصص و تولید فن آوری های مورد نیاز به صنعت کشور کمک کنیم.

در یایان این دیدار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به سئوالات اعضای هیات پاسخ داد.

برچسب‌ها : محمد میرزایی حیدری - هیات علمی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 901    ديروز: 2093    اين ماه: 48555    تاکنون : 1226724