غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در نمایشگاه کتاب استان برتر شناخته شد

کد خبر: 628 تاریخ انتشار: 1396/11/24
با اهدای لوح تقدیر از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام ،غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در یازدهمین نمایشگاه کتاب استان ایلام به عنوان غرفه برتر شناخته شد.

در یازدهمین نمایشگاه کتاب استان ایلام ببش از 57 هزار جلد کتاب در قالب 166 غرفه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام که از سوی هیات اجرایی یازدهمین نمایشگاه کتاب استان ایلام بعنوان غرفه برتر شناخته شد کتب تالیفی و ترجمه شده اساتید و دانشجویان واحد ایلام به نمایش گذاشته شد که مورد استقبال مردم ایلام و به ویژه جامعه دانشگاهی  قرار گرفت.

تاکنون 63 جلد کتاب توسط اعضای هیات علمی واحد ایلام تالیف و 13 جلد کتاب نیز ترجمه شده است.

در لوح تقدیر اهدایی، از انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام  و مسئول غرفه واحد ایلام تقدیر شد.

برچسب‌ها : استان ایلام - نمایشگاه کتاب - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 144    ديروز: 1366    اين ماه: 10714    تاکنون : 995901