حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام در راهپیمایی حماسی یوم‌الله 22 بهمن

کد خبر: 627 تاریخ انتشار: 1396/11/23
اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام همراه و همپای مردم شهیدپرور ایلام در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن حضوری حماسی خلق کردند.

علیرغم تبلیغات کور ایادی استکباری، این بار مردم شهیدپرور استان ایلام در لبیک به ندای رهبر فرزانه انقلاب با حضوری حماسی و بی‌نظیر بار دیگر طرح‌های  شوم دشمنان را نقش بر آب کردند.

در این راهپیمایی باشکوه که از میدان 22 بهمن شهر ایلام آغاز و تا میدان شهید کشوری ادامه داشت شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی حماسی با سردادن شعارهایی از جمله مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل انزجار خود اعلام کردند.

برچسب‌ها : 22 بهمن - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 193    ديروز: 1036    اين ماه: 4647    تاکنون : 1143010