حضور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در نمایشگاه کتاب استان ایلام

کد خبر: 625 تاریخ انتشار: 1396/11/21
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه های استان ایلام همواره پای ثابت و موثر رویدادهای فرهنگی استان بود است. این دانشگاه امسال نیز همزمان با برپایی یازدهمین نمایشگاه کتاب در استان ایلام با راه اندازی غرفه ای تحت عنوان "دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام " به معرفی کتب تالیف شده توسط اعضای هیات علمی و دانشجویان پرداخته است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه های استان ایلام همواره پای ثابت و موثر رویدادهای فرهنگی استان بود است. این دانشگاه امسال نیز همزمان با برپایی یازدهمین نمایشگاه کتاب در استان ایلام با راه اندازی غرفه ای تحت عنوان "دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام "  به معرفی کتب تالیف شده توسط اعضای هیات علمی و دانشجویان پرداخته است.

آیین افتتاح یازدهمین نمایشگاه کتاب استان با حضور مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام ، دکتر محمد میرزایی حیدری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام، مدیرکل ارشاد اسلامی استان ایلام ، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ، جمعی از دست اندرکاران حوزه  کتاب و... برگزار شد.

غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام یکی از غرفه های است که مورد توجه اهالی کتاب و به ویژه دانشجویان و اساتید قرار گرفته است.

برچسب‌ها : استان ایلام - استان ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی - نمایشگاه کتاب - نمایشگاه کتاب - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1129    ديروز: 2016    اين ماه: 9580    تاکنون : 1105831