نشست مدیران گروه های آموزشی با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام

کد خبر: 624 تاریخ انتشار: 1396/11/21
نشست مدیران گروه های آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با حضور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ، معاون آموزشی و... در محل واحد ایلام برگزار شد.

در این نشست سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بر ضرورت کیفی سازی آموزش تاکید کرد و گفت: پیگیری مسائل و مشکلات دانشجویان و حل آنها در کوتاه ترین زمان ممکن باید در اولویت برنامه های مدیران گروه های آموزشی باشد.

دکتر محمد میرزایی حیدری همچنین بر ضرورت حضور مداوم  مدیران گروه های آموزشی و مشارکت در برنامه های دانشگاه تاکید کرد و اضافه کرد: مدیران گروه های آموزشی پل ارتباطی دانشگاه با اساتید و دانشجویان هستند.

در این نشست معاون آموزشی دانشگاه نیز به تشریح برنامه های در دست اقدام دانشگاه در حوزه آموزش پرداخت.

همچنین در این نشست مدیران گروههای آموزشی به بیان دیدگاه ها و پیشنهادات خود پرداختند.

برچسب‌ها : آموزش - محمد میرزایی حیدری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 973    ديروز: 1464    اين ماه: 40339    تاکنون : 1357882