مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان :

درصد آسیب طلاق در ازدواج‌های دانشجویی کمتر از دیگر اقشار جامعه است

کد خبر: 620 تاریخ انتشار: 1396/11/16
جلسه ستاد ازدواج دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان ایلام با حضور مسئولان نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام، معاونین فرهنگی و ... به میزبانی نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام برگزار شد.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام و دبیر ستاد ازدواج دانشجویی گفت: تسهیل در امر ازدواج باید به یک فرهنگ تبدیل شود

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی همتی اضافه کرد: نقش دانشگاه‌ها در تسهیل ازدواج در جامعه و به ویژه ازدواج دانشجویی باید پررنگ‌تر شود.

وی گفت: ازدواج گرچه یک عمل ارادی تابع خواست ، تمایلات و دیدگاه‌های فردی است اما بسیاری از متغیرهای اجتماعی ، فرهنگی ، اقتصادی و حتی سیاسی در پایداری و دوام آن و یا تزلزل  و فروپاشی آن مؤثر هستند.

دبیر ستاد ازدواج دانشجویی دانشگاه‌های استان ایلام بیان کرد: تسهیل در امر ازدواج و آسان‌گیری، نقش مهمی در سالم‌سازی و دوام و پایداری آن دارد.

وی گفت: درصد آسیب طلاق در ازدواج‌های دانشجویی کمتر از دیگر اقشار جامعه است.

وی بیان کرد: مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای به امر ازدواج دانشجویی دارند و بر ماست تا به‌عنوان متولیان امر شرایط و امکانات لازم برای تحقق منویات رهبری و تسهیل در امر ازدواج دانشجویی فراهم کنیم.

وی گفت: 134 زوج دانشجو تاکنون ثبت‌نام کرده‌اند و تا پایان بهمن‌ماه فرصت ثبت‌نام فراهم است.

وی تصریح کرد: تاریخ  اعزام زوج‌های دانشجو به مشهد مقدس چهارم اسفندماه است .

در این جلسه همچنین مسئول نهاد رهبری در دانشگاه ایلام گفت: روحانیت و دانشگاه در عرصه ظهور و بروز انقلاب اسلامی پیشتاز بودند و امروز هم باید قبل از هر گروه و دسته‌ای حامی انقلاب و در وسط میدان باشند.

حجت اسلام و المسلمین غلامرضا غیاثی اضافه کرد: ازدواج دانشجویی ازدواجی راحت و بر اساس صمیمیت است و باید باکار تبلیغی و فرهنگی بیشتر در محیط دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان در تسهیل آن اقدام کرد.

وی بیان کرد: نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مشهد با برگزاری کلاس‌های آموزشی که اتفاقاً نتایج مؤثر و جذابی هم در پی داشته است گام مؤثری در تحکیم پیوند زوج‌های جوان برداشته است و در این زمینه امکانات رفاهی از جمله هتل  نیز برای زوج‌های دانشجو فراهم کرده است.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز گفت: مهم‌ترین دستاورد نظام مقدس جمهوری اسلامی حاکمیت بخشیدن استقلال و آزادی و برچیدن استبداد داخلی و استعمار خارجی بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدباقر هاشمی اضافه کرد: متأسفانه امروز خیلی از افراد قدردان نعمت آزادی ، امنیت و آسایش کنونی نیستند چون این افراد نتوانسته‌اند دوران تاریک قبل از انقلاب را درک کنند.

وی بیان کرد : وحدت کلمه رمز بقا و تداوم انقلاب اسلامی است.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - نهاد رهبری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 157    ديروز: 1366    اين ماه: 10727    تاکنون : 995914