دکتر صالح‌ اسکندری: :

ائمه جمعه و استانداران از گذشته عضو حقوقی هیات‌های امنای استانی بودند

کد خبر: 600 تاریخ انتشار: 1396/10/25

سرپرست اداره کل امور رسانه‌های دانشگاه آزاد:
🔻 با اشاره به فضا سازی‌های اخیر رسانه‌ای بر علیه دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس هیات امنای این دانشگاه درباره انتصاب ائمه جمعه استان ها در هیات امنا های استانی گفت: بر اساس مصوبه 721 دوم آبان‌ماه سال 91  #شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی درباره هیات‌های امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی ائمه جمعه استان‌ها و استانداران عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی هستند.

🔻 از سال 1391 ائمه جمعه استان‌ها و استانداران هم در دوره ریاست دانشجو و هم در دوره  #میرزاده عضو هیات امناهای استانی بوده‌اند و در جلسات هیات امناهای استانی شرکت فعال داشته‌اند.

🔻 وی با بیان اینکه نظر به پایان یافتن مدت و دوره حکم 4 ساله این اعضای حقوقی، رئیس دانشگاه در حکمی مجددا #ائمه_جمعه و #استانداران را به عنوان عضو حقوقی در این هیات‌های امنای استانی منصوب کردند.

🔻 سرپرست اداره کل امور رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از گذشته تاکنون حضور فعال امامان جمعه و استانداران برکات زیادی برای #دانشگاه_آزاد_اسلامی داشته و توانسته در حل مشکلات واحدها در استان‌ها بسیار موثر باشد.

🔻وی تاکید کرد: طبیعتا حضور مقامات ارشد استان و امضای آنهای پای مصوبات هیات امناهای استانی دانشگاه آزاد در حل مشکلات دانشگاه در حوزه اراضی دانشگاه و یا تردد دانشجویان در سطح شهرها و یا مسائل مبتلابه دیگر می‌تواند موجب #هم_افزایی و #همگرایی بیشتر دستگاه‌ها در سطح شهرها و استان‌ها شود.

🔻 صالح اسکندری با ابراز تاسف از عملکرد غیر حرفه‌ای برخی سایت‌ها و کانال‌ها و افراد مسئله دار که به منظور تخریب حرکت آغاز شده در دانشگاه آزاد اسلامی و به خصوص تلاش‌های صادقانه ولایتی، از یک حکم اداری برداشت سیاسی می‌کنند، گفت: این رفتارها حکایت از مسیر صحیح تحول در دانشگاه آزاد اسلامی است و حرکت این قطار با سنگ پرانی عده‌ای متوقف نخواهد شد.

برچسب‌ها : اسکندری - دانشگاه آزاد اسلامی - ولایتی

آمار بازدید       امروز: 758    ديروز: 1157    اين ماه: 26136    تاکنون : 1260594