در آیینی با حضور مسئولان دانشگاه:

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در هیات رئیسه استان معرفی شد

کد خبر: 596 تاریخ انتشار: 1396/10/23
در آیینی با حضور مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام، روسای واحدها و مرکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و هیات رئیسه واحد ایلام با حکم دکتر فرهاد رهبر ریاست عالیه دانشگاه ، دکتر محمد میرزایی حیدری به‌عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و واحد ایلام معرفی و از خدمات چهارساله دکتر شهریار عباسی رئیس سابق این دانشگاه تجلیل شد.

در این آیین حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی همتی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام، عادل نوروزی مسئول دبیرخانه میات امنای استان ایلام، نماینده روسای واحدهای استانی ، نماینده هیات رئیسه واحد ایلام، نماینده اساتید واحد ایلام و نماینده کارکنان به ایراد سخنرانی و تجلیل از خدمات چهار ساله شهریار عباسی و تبریک به دکتر میرزایی حیدری سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام پرداختند.

در این آیین همچنین دکتر شهریار عباسی به تشریح اقدامات انجام شده در زمان تصدی ریاست دانشگاه آزد اسلامی استان ایلام پرداخت و دکتر میرزایی حیدری نیز به تشریح وضعیت فعلی دانشگاه و برنامه های آینده خود پرداخت.

جلسه تکریم و معارفه اصلی نیز درآینده ای نزدیک با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در ایلام  برگزار می شود.

برچسب‌ها : شهریار عباسی - محمد میرزایی حیدری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 272    ديروز: 1891    اين ماه: 272    تاکنون : 1317815