بسیج دانشجویی در چارچوب قانون پیگیر مطالبات و بهبود وضعیت معیشتی مردم خواهد بود

کد خبر: 593 تاریخ انتشار: 1396/10/18
در اینکه وضعیت معیشتی مردم مناسب نیست ومشکلات بیکاری، توزیع نامناسب درآمد ها در بیشتر دستگاه ها، و همچنین بی توجهی در تولید محصولات داخلی، عدم برنامه های کاربردی و مناسب در جهت توسعه، اولویت قرار دادن کالا های خارجی، رکود در بخش های داخلی و همچنین مشکلات حقوق های نجومی برخی از مسئولین تنها و تنها برخی از مشکلات جامعه است.

امیدسارایی -مسئول بسیج دانشجویی شهید آوینی واحد ایلام

در روزهای گذشته شاهد تجمعات،اعتراضات و پیگیری مطالبات ورسیدگی به وضع معیشتی توسط مردم از دولت بودیم.

در اینکه وضعیت معیشتی مردم مناسب نیست ومشکلات بیکاری، توزیع نامناسب درآمد ها در بیشتر دستگاه ها، و همچنین بی توجهی در تولید محصولات داخلی،  عدم برنامه های کاربردی و مناسب در جهت توسعه،

حتی عدم ارائه برنامه های اثرگذار در بخش توسعه، و وضعیت اقتصادی نامناسب موجب شده است بسیاری از تولیدی های داخل کشور به دلایل مختلف تعطیل، و به انبار یا خرابه تبدیل شوند، باز این وضعیت ذره ای در اعتقادات و پایبندی مردم بصیر ایران نسبت به ارزش ها و انقلاب خدشه ای وارد نکرد.

متاسفانه در روزهای اخیر همراه با رسانه های معاند شاهد موضع گیری های برخی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مسئولین در جهت نقد عملکرد سازمان صدا وسیما بودیم، این مسئله را از دو جنبه میتوان مورد بحث و بررسی قرار داد، اول اینکه چطور یک شخص در نظام مقدس جمهوری اسلامی همراه با رسانه های غربی و مواضع حامیان فتنه در مقابل عملکرد صدا وسیما موضع گیری میکند؟
جنبه ی دیگر این مسئله در این است اگر از روی جهل باشد که باید در مورد ایشان تجدید نظرهایی صورت گیرد و اگر از روی آگاهی باشد که باید گفت جرم منافق بیشتر جرم کافر خواهد بود و امیدواریم در این رابطه شفاف‌سازی و بررسی های  بیشتری صورت گیرد.

از طرف دیگر بسیج دانشجویی در چارچوب قانون پیگیر مطالبات و بهبود وضعیت معیشتی مردم خواهد بود.
 همه ی دستگاه های اجرایی و ارگان ها وسازمان های دولتی به هیچ عنوان نباید از نقد مردم به دور باشند(اما نقدی که بر اساس انصاف و بدور از حب وبغض باشد).

فتنه خرداد سال۸۸ حدود هشت ماه طول کشید تا مردم در ۹دی میخ تابوت را بر پیکره فتنه بکوبند.

اما در سال ۹۶ در عرض کمتر از یک هفته مردم طومار فتنه و اغتشاش را در هم پیچیدند.

رشد بصیرت مردم از هفت ماه به کمتر از یک هفته افزایش یافته است.

ان شاءالله و با مدیریت مقام معظم رهبری فتنه ی بعدی در نطفه خاموش و کار تمام خواهد شد.

برچسب‌ها : بسیج دانشجویی - سارایی - فتنه 88

آمار بازدید       امروز: 116    ديروز: 1519    اين ماه: 29113    تاکنون : 1443558