حجت‌الاسلام کلانتری مطرح کرد:

پیگیری جدی برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی در دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 591 تاریخ انتشار: 1396/10/18
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در دوره‌های قبلی از نظر کمی رشد بسیار خوبی داشته و در دوره جدید تلاش داریم بحث کیفی مباحث آموزشی و پژوهشی را به صورت جدی دنبال کنیم. کرسی‌های نظریه‌پردازی نیز در همین راستاست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از فارس، حجت‌الاسلام کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مجمع هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، گزارش از فعالیت‌های این دانشگاه درباره کرسی‌های نظریه‌پردازی ارائه کرد.

کلانتری در این مجمع درباره ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه کرسی‌های تخصصی و ترویجی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان است که نزدیک به 30هزار عضو هیات علمی دارد و این یک ظرفیت بزرگ است.

وی افزود: پیش‌بینی ما این است که پس از این مباحث گفتمانی و آشناسازی استادان با حوزه کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره دانشگاه آزاد اسلامی به موفق‌ترین و فعال‌ترین دانشگاه تبدیل شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در دوره‌های قبلی از نظر کمی رشد بسیار خوبی داشته و در دوره جدید تلاش داریم بحث کیفی مباحث آموزشی و پژوهشی را به صورت جدی دنبال کنیم. کرسی‌های نظریه‌پردازی نیز در همین راستاست.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر کلانتری - کرسی های نظریه پردزی

آمار بازدید       امروز: 1339    ديروز: 1823    اين ماه: 50816    تاکنون : 1228985