حضور پرصلابت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در حماسه 13 دی

کد خبر: 590 تاریخ انتشار: 1396/10/17
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام همراه و همپای مردم شهیدپرور و ولایت مدار استان ایلام با حضور در حماسه 13 دی ضمن محکوم کردن اغتشاشات اخیر بار دیگر با آرمان‌های بلند شهدا، امام شهدا و مقام معظم رهبری تجدید بیعت کردند.

این مراسم باشکوه که با سخنرانی حضرت آیت‌الله لطفی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام و حضور پرصلابت مردم استان ایلام که هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد مردم ولایت مدار ایلام با سردادن شعارهایی ازجمله مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسرائیل ، مرگ بر ضد ولایت‌فقیه و... خشم خود را نسبت به تحرکات دشمنان انقلاب و هنجارشکنان وابسته به‌نظام سلطه اعلام  کردند.

در این مراسم هیات رئیسه ، روحانیت معزز در دانشگاه، اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام  حضور پررنگی داشتند.

برچسب‌ها : 13 دی - دانشگاه آزاد اسلامی - ولایت مدار

آمار بازدید       امروز: 2075    ديروز: 2544    اين ماه: 9613    تاکنون : 927476