ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تا 20 دی تمدید شد

کد خبر: 589 تاریخ انتشار: 1396/10/16
دکتر علیرضا صامت از تمدید ثبت نام جهت نقل و انتقال و میهمانی نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی تا 20 دی ماه خبر داد.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ثبت‌نام برای نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان این دانشگاه برای نیمسال دوم تا تاریخ 20 دی ماه تمدید شده است، گفت: متقاضیان از فردا میتوانند برای ثبت نام به سامانه منادا به نشانی www.monada.iau.ir مراجعه کرده و ثبت نام خود را کامل کنند.

وی با بیان اینکه تنها به درخواست هایی که از طریق سامانه منادا ارسال شود، رسیدگی می شود، گفت: اعلام نهایی نتایج نقل و انتقال و میهمانی نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی قبل از آغاز ترم بهمن و در تاریخ 7 بهمن‌ماه خواهد بود.

صامت ادامه داد: مهلت تعیین شده به هیچ عنوان قابل تمدید نیست بنابراین دانشجویان عزیز ثبت نام را به روزهای آخر موکول نکنند.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - صامت - نقل و انتقال

آمار بازدید       امروز: 27    ديروز: 1506    اين ماه: 36300    تاکنون : 1353843