گزارش تصویری / از برگزاری مراسم 9 دی در واحد ایلام تا حضور در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی

کد خبر: 585 تاریخ انتشار: 1396/10/10
مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی با حضور دکتر ایوب پورقیومی عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) و با حضور گسترده مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی، اساتید و دانشجویان در محل سالن اجتماعات این دانشگاه به میزبانی بسیج دانشجویی حوزه شهید آوینی واحد ایلام برگزار شد.

مراسم گرامیداشت  حماسه 9 دی با حضور دکتر ایوب پورقیومی عضو هیات علمی دانشگاه امام حسین (ع) و با حضور گسترده مسئولان  دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام، اساتید و دانشجویان در محل سالن اجتماعات این دانشگاه به میزبانی بسیج دانشجویی حوزه شهید آوینی واحد ایلام برگزار شد.

همچنین همراه و همپای مردم شهید پرور استان ایلام ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام در مراسم گرامیداشت حماسه 9 دی در محل مسجد جامعه شهر ایلام حضور یافتند و یک باردیگر با آرمان های بلند شهدا، امام شهدا و مقام معظم رهبری تجدید بیعت کردند.

برچسب‌ها : حماسه 9 دی - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 968    ديروز: 1302    اين ماه: 33789    تاکنون : 1172152