اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدید واحد ایلام در مناطق عملیاتی

کد خبر: 578 تاریخ انتشار: 1396/9/26
اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدید واحد ایلام با حضور دانشجویان شرکت کننده در مناطق عملیاتی جنگ تحمیلی در شهر مهران برگزار شد. در این اردوی یک روزه دانشجویان با حضور در مقر لشکر 11 امیرالمومنین در منطقه بانروشان و همچنین ارتفاعات قلاویزان، محل عملیات کربلای یک ، نقطه ایثار و دیدگاه صدام که نماد عبرت متجاوزان است بازدید و با آرمان های بلند شهدا و امام شهدا تجدید میثاق کردند.

اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدید واحد ایلام در مناطق عملیاتی

در این اردوی یک‌روزه دانشجویان با قوانین و مقررات آموزشی ، فرهنگی ، دانشجویی ، پژوهشی و...دانشگاه آزاد اسلامی نیز  آشنا شدند.

این آِیین با تلاش معاونت دانشجویی فرهنگی و با همکاری نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام و بسیج دانشجویی واحد ایلام برگزار شد.

در این مراسم تنی چند از فرماندهان پیشکسوت سپاه استان ایلام به تشریح وضعیت جنگ در استان ایلام ، موقعیت عملیات های انجام شده و رشادت و پایمردی شهدا و ایثارگران پرداختند.

برچسب‌ها : اردوی توجیهی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 2652    ديروز: 3209    اين ماه: 64582    تاکنون : 2659877