تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) تا 11 آذرماه

کد خبر: 567 تاریخ انتشار: 1396/9/8
مهلت ثبت نام در آزمون دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۷ دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی و دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت ۲۴ شنبه ۱۱ آذر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام برای شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۷ در ۷ گروه و ۲۴۶ کدرشته امتحانی برای پذیرش دانشجو در دوره های روزانه، شبانه، دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیر دولتی از جمله دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و پردیس های خودگردان صورت می گیرد.

مهلت ثبت نام برای شرکت در آزمون دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۷ امروز سه شنبه ۷ آذرماه به پایان می رسید که با توجه به درخواست داوطلبان این فرصت تا شنبه ۱۱ آذر ماه تمدید شد.

دفترچه راهنمای ثبت نام بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته است و آزمون در گروه علوم انسانی ۶۳ کدرشته، در گروه علوم پایه ۴۶ کدرشته، در گروه فنی و مهندسی ۴۰ کدرشته، در گروه کشاورزی و منابع طبیعی ۳۵ کدرشته، در گروه هنر ۷ کدرشته، در گروه دامپزشکی ۲۶ کدرشته و در گروه هنر ۹ کدرشته برگزار می شود.

براساس ضوابط، هر داوطلب می‌تواند با توجه به علاقه فقط در یک کد رشته محل امتحانی و متناسب با مدرک فارغ‌التحصیلی در این آزمون ثبت‌نام و شرکت کند.

آزمون ورودی دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۷ برای پذیرش دانشجو در ۷ گروه و ۲۴۶ کدرشته امتحانی روز جمعه ۴ اسفندماه ۹۶ در حوزه های امتحانی مربوط در یک نوبت برگزار می شود.

برچسب‌ها : آزمون دکتری - دانشگاه آزاد اسلامی - مرکز آزمون

آمار بازدید       امروز: 452    ديروز: 2767    اين ماه: 30874    تاکنون : 849515