ارتقای کیفیت آموزشی در دانشگاه بر عهده مدیران گروه‌های آموزشی است

کد خبر: 564 تاریخ انتشار: 1396/9/1
مدیران گروه‌های آموزشی حلقه وصل اساتید و دانشجویان با دانشگاه هستند و باید با اهتمام بیشتر تلاش برای تصویب رشته‌های بین‌رشته‌ای ، قانون‌مداری ، ارائه برنامه‌های دانشجو محور، نظارت مستمر بر کار اساتید و حرکت در راستای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی را در اولویت کاری خود قرار دهند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام گفت: مدیران گروه‌های آموزشی حلقه وصل اساتید و دانشجویان با دانشگاه هستند و باید با  اهتمام بیشتر تلاش برای تصویب  رشته‌های بین‌رشته‌ای ، قانون‌مداری ،  ارائه برنامه‌های  دانشجو محور،  نظارت مستمر بر کار اساتید و حرکت در راستای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی را در اولویت کاری خود قرار دهند.

به گزارش روابط عمومی ، شهریار عباسی در جلسه مدیران گروه‌های آموزشی واحد ایلام اضافه کرد : در شرایط کنونی بایستی اساتید بیش‌ازپیش به سلاح علم ، تقوا و کار پژوهش کاربردی و مسائل روز مسلط باشند تا به سؤالات دانشجویان در زمینه‌های مختلف پاسخگوی باشند.

وی بیان کرد: مجری ارتقای کیفیت آموزشی در دانشگاه مدیران گروه‌های آموزشی هستند.

عباسی تصریح کرد: حضور مستمر و پیگیری خواسته‌های اساتید گروه‌های آموزشی و پاسخگویی و حل مشکلات دانشجویان و پیگیری امورات آن‌ها نیز باید سرلوحه فعالیت مدیران گروه‌های آموزشی باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام بیان کرد: اساتید بهترین الگو برای دانشجویان به‌عنوان آینده‌سازان ایران اسلامی هستند و باید اساتید دانشگاه قدردان این موقعیت شغلی باشند و رفتار، گفتار و عملکرد آن‌ها باید در تراز دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه جهان باشد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام نیز گفت: مدیران گروه‌های آموزشی موتور محرکه دانشگاه هستند و نقش مؤثری در ارتقای سطح علمی ، فرهنگی ، پژوهشی و... دانشگاه دارند.

منصور احمدی بیان کرد: اساتید علاوه بر تخصص علمی باید در حوزه فرهنگی نیز مسلط باشند چراکه  در شرایط فعلی که دشمن با یک جنگ نرم تمام‌عیار به مقابله  با نظام اسلام واردشده است، اساتید  به‌عنوان افسران جنگ نرم  وظیفه هدایت توان نرم جمهوری اسلامی و مقابله با دشمن را بر عهده دارند.

وی بیان کرد: در مدیریت جدید بحث ارتقاء کیفیت آموزشی از مهم‌ترین اولویت‌های حوزه آموزشی است که در این راستا بایستی اساتید  ازلحاظ علمی، پژوهشی و فرهنگی سرآمد و توانمند باشند.

معاون آموزشی واحد ایلام  گفت: دانشگاه باید دغدغه حل مشکلات جامعه با استفاده از پژوهش‌های کاربردی اساتید داشته باشد و اساتید علاوه بر تربیت نیروی متعهد و متخصص مورد نیاز جامعه باید در حل مشکلات کشور و منطقه صاحب‌نظر و نقش‌آفرین باشند .

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - مدیران گروه های آموزشی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 453    ديروز: 2767    اين ماه: 30875    تاکنون : 849516