خدمت‌رسانی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به زائران اربعین حسینی

کد خبر: 552 تاریخ انتشار: 1396/8/15
مسئول حوزه بسیج دانشجویی شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در گفتگو با خبرنگار آنا در ایلام گزارشی از اقدامات خادمین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ایستگاه صلواتی شهر مهران که به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کند ارائه کرد.

مسئول حوزه بسیج دانشجویی شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام  در گفتگو با خبرنگار آنا در ایلام گزارشی از اقدامات خادمین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ایستگاه صلواتی شهر مهران که به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کند ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد ایلام ، امید سارایی در تشریح فعالیت‌های حوزه بسیج دانشجویی شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در ایام اربعین گفت: دایر بودن ایستگاه صلواتی به‌صورت شبانه‌روزی، راه‌اندازی آشپزخانه و تهیه سه وعده صبحانه،  نهار و شام و توزیع آن در بین خیل  مشتاقان اربعین و کربلای معلی، خادمی مزار مطهر سه شهید گمنام در کنار موکب ، برپایی نمازهای جماعت در سه وعده در مسجد امام حسین شهر مهران ، انتظامات و امنیت منطقه به‌صورت شبانه‌روزی، نظافت و بهداشت محوطه در تمام شبانه‌روز، فعال بودن ایستگاه خواهران برای پذیرای و توزیع غذا و کارهای فرهنگی مربوط به خواهران و راه‌اندازی نانوایی سیار با پخت حدود 10  هزار قرص نان در روز.

وی بیان کرد:  این ایستگاه صلواتی با  همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و مرکز مهران راه‌اندازی و 100 درصد هزینه‌های صورت گرفته از طریق نذورات مردمی و کمک‌های خیرین تأمین‌شده است.

وی گفت کرد: این ایستگاه صلواتی مزین به نام مبارک شهدای گمنام است و  بسیج دانشجویی ادامه‌دهنده راه شهدا و سیدالشهدا است.

سارایی بیان کرد: خدمت‌رسانی در این ایستگاه صلواتی در تا بعد از اربعین و بازگشت زوار نیز ادامه دارد.

دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام در شهر مهران که  مهم‌ترین و پرترددترین گذرگاه مرزی است اقدام به برپایی دو ایستگاه صلواتی با محوریت بسیج  دانشجویی واحد ایلام و دانشگاه آزاد اسلامی مرکز مهران کرده است و در این راستا تمام امکانات مرکز مهران و ایلام در خدمت زوار اربعین قرارگرفته است و روزانه میزبان هزاران نفر از زوار اربعین حسینی هستند.

برچسب‌ها : بسیج دانشجویی - مهران - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 327    ديروز: 3137    اين ماه: 49990    تاکنون : 816001