فریاد «مرگ بر آمریکا» دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در مراسم 13 آبان

کد خبر: 550 تاریخ انتشار: 1396/8/13
همزمان با سراسر کشور هیات رئیسه ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در مراسم یوم الله 13 آبان شهر ایلام شرکت کردند.

در این مراسم که جامعه دانشگاهی استان و علی الخصوص دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام  به همراه  مردم استان ایلام حضور داشتند مردم ایلام با سر دادن شعار مرگ بر آمریکا کینه و نفرت خود  نسبت به اقدامات دولت امریکا و یاوه گویی های رئیس جمهور این کشور را ابراز کردند.

برچسب‌ها : 13 آبان - دانشگاه آزاد اسلامی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 330    ديروز: 3137    اين ماه: 49993    تاکنون : 816004