طنین فریاد «مرگ بر آمریکا» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 538 تاریخ انتشار: 1396/7/24
دانشگاهیان استان ایلام با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام و با سردادن شعارهای « مرگ بر آمریکا» ، « مرگ بر اسرائیل» و مرگ بر «آل سعود » به یاوه‌گویی‌های رئیس‌جمهور گاوچران آمریکا پاسخ دادند.

در این تجمع اعتراض‌آمیز به همراه جامعه دانشگاهی استان ایلام ،  هیات رئیس، اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام نیز حضور داشتند مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام گفت: «با یاوه‌گویی ترامپ ، امریکا به سمت انزوا و آشفتگی درونی پیش می‌رود و کار به‌جایی رسیده است که ترامپ به خاطر یک‌مشت دلار نفتی آل سعود از بر زبان آوردن خلیج نیلگون همیشه فارس خودداری می‌کند و این ننگ آمریکا است.»

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی همتی اضافه کرد: «جواب ما به یاوه‌گویی‌های ترامپ این است که اول شما کوچک‌تر از آن هستید که تمدن و عظمت ایران اسلامی را درک کنید و شما سیاه‌تر از آن هستید که برای مردم ایران دلسوزی کنید چراکه این مردم جنایت‌های و خیانت‌های شما  ازجمله کودتای 28 مرداد ، جنگ تحمیلی ، هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران و شهادت 300 کودک ، زن و مرد و تقویت و تشکیل گروهک‌های تروریستی را هیچ‌گاه از یاد نخواهند برد.»

وی گفت: «سپاه از جان و مال خود برای دفاع از ایران اسلامی گذشته است و امنیت کنونی ایران اسلامی مرهون و مدیون تلاش سپاهیان و سایر نیروهای نظامی و امنیتی کشور است و بزرگ‌ترین سرمایه کنونی کشور محکومیت یاوه‌گویی‌های ترامپ توسط همه و در کنار هم قرار گرفتن علیرغم اختلاف‌سلیقه است.»

جانشین سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام نیز در این مراسم ضمن اشاره به توطئه‌ها و اقدامات امریکا علیه ایران اسلامی گفت: «در اوایل انقلاب 4 الی 5 کودتاِ و توطئه ازجمله حادثه طبس و کودتای نوژه برای متوقف کردن انقلاب توسط آمریکا شکل گرفت که پس از به نتیجه نریسیدن آن‌ها جنگی 8 ساله برای مقابله با انقلاب اسلامی به ما تحمیل کردند که الحمدالله در این جنگ ما سربلند بیرون آمدیم و در عملیات دفاع مقدس استراتژی‌های جنگی آن‌ها را نیز شکست دادیم.»

سرهنگ جمال شاه کرمی تصریح کرد: «فتنه 88 نیز توسط آمریکایی‌ها برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی طراحی و پشتیبانی شد به‌طوری‌که به دستور وزیر خارجه وقت امریکا نیازهای شبکه‌های ماهواره‌ای برای تأثیرگذاری بر ایران مرتفع می‌شد.»

وی بیان کرد: «رئیس‌جمهور آمریکا از گفتمانی که دال مرکزی آن ولایت‌فقیه است و از فرهنگ عاشورا نشات گرفت واهمه دارد و این از سر استیصال و عصبانیت است که این‌چنین برعلیه ملت ایران اسلامی موضع‌گیری می‌کند.»

جانشین سپاه استان ایلام بیان کرد: «به مدد رهبری آگاه  و مقتدر و نیروهای مسلح توانمند ، امروز دشمن را تا سال‌های متمادی از تعرض به ایران اسلامی دور کرده‌ایم.»

وی گفت: «آن‌هایی که توطئه‌های امریکا برعلیه ایران را توهم تلقی می‌کردند امروز در فضای رسانه‌ای علیه امریکا حرف می‌زنند و رهبری انقلاب نیز همان موقع  فرمودند امریکا قابل‌اعتماد نیست.»

وی بیان کرد :« صحبت‌های رئیس‌جمهور ایران اسلامی در پاسخ به یاوه‌گویی‌های ترامپ ، دغدغه همه نیروهای انقلابی و همیشه درصحنه بود .»

جانشین سپاه استان ایلام بیان کرد: «حضور  آگاهانه شما به‌عنوان جامعه دانشگاهی در این مراسم  و همچنین مردم عادی پاسخ مثبتی به رهبری معظم انقلاب است که ما درصحنه هستیم و استکبار بداند ما در کنار هم هستیم .»

قرائت بیانیه و آتش زدن پرچم آمریکا و اسرائیل از اقدامات جانبی این مراسم بود که توسط بسیج دانشجویی واحد ایلام انجام شد .

برچسب‌ها : استان ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی - سپاه پاسداران

آمار بازدید       امروز: 5    ديروز: 1367    اين ماه: 45906    تاکنون : 1748462