جابجایی رکورد جهانی اسکات به میزان 50 کیلوگرم توسط پهلوان مجتبی ملکی دانشجوی واحد ایلام

کد خبر: 536 تاریخ انتشار: 1396/7/19

مجتبی ملکی چهره‌ی خوش‌نام ، نام‌آشنا و از قوی‌ترین مردان ایران در سال‌های نه‌چندان دور  است که هم‌اکنون دانشجوی مقطع کارشناسی تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی است و  در سمت مسئول کمیته‌ی پاورلیفتینگ فدراسیون بدن‌سازی و پرورش اندام کشور فعالیت می‌کند

ملکی که به‌تازگی با ثبت رکورد اسکات ۵۰۰ کیلوگرم رکورد دنیا را در مسابقات جهانی پاورلیفتینگ در کشور چک ۵۰ کیلوگرم بهبود بخشید و این  افتخار اولین بار است که توسط ورزشکار ایرانی ثبت می‌شود .

وی متولد ۱۲ دی‌ماه سال ۶۱ در ایلام است و از سال ۷۶  در سن ۱۵ سالگی به‌صورت جدی فعالیت خود را در این رشته‌ی بدن‌سازی آغاز کرد.

ملکی در سال ۷۸ در سن ۱۸ سالگی به‌عنوان" قوی‌ترین مرد ایران" انتخاب شد و سال بعد آن نیز به‌عنوان نایب‌قهرمان این مسابقات دست‌یافت.

کم‌توجهی مسئولان و نبود امکانات لازم و عدم‌حمایت‌های لازم از سوی مدیران و مسئولین استان از ورزشکاران و به‌ویژه مجتبی ملکی او را چند سالی از ورزش قهرمانی دور نگهداشت

پهلوان ملکی که رکورددار نوجوانان جهان در رشته‌ی پاورلیفتینگ در سال ۲۰۰۱ در کشور فنلاند و نفر اول مسابقات بین‌قاره‌ای در رشته‌ی پاورلیفتینگ است ،از سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ عناوین متعددی را در جهان در بخش قوی‌ترین مردان جهان کسب نمود که بهترین انحا کسب عنوان سومی تیمی قوی‌ترین مردان جهان بوده است.

می گوید عاشق ایلام و حضور در این شهر است تمرینات خود را قبل از مسابقات در ایلام انجام می‌دهد و مردم‌داری او شهره‌ی خاص و عام است او دانشگاه آزاد اسلامی را دانشگاهی معتبر و مردمی می‌داند و افتخار می‌کند که در این دانشگاه مشغول درس خواندن است.

ملکی در ۵ مهرماه سال جاری در دسته ۱۴۰+ کیلوگرم رده بزرگ‌سالان درحرکت اسکات ۵۰۰ کیلوگرم  در جهان رکوردشکنی می‌کند و مدال طلای این دوره را بر گردن آویخت.در این دوره از مسابقات ورزشکارانی از ۴۲ کشور حضور داشتند.

دانشجوی رشته‌ی تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام است از تلاش خود برای حمایت از ورزشکاران استان خبر می‌دهد و می‌گوید:استان ایلام دارای استعدادهای خوبی در رشته‌های قدرتی و به‌ویژه پاورلیفتینگ هست که در صورت حمایت مسئولین عناوین زیادی را کسب خواهند نمود.

او که خنده از چهره‌ی بشاش و اما جدیش برداشته نمی‌شود همواره از رئیس‌علی حاتمی مربی خود به نیکی نام می‌برد و بخشی از موفقیت‌های خود را مدیون او می‌داند.

از مجتبی که می‌پرسیم انتظارتان از مدیران ورزش استان چیست؟در پاسخ با خنده می‌گوید هیچ انتظاری از هیچ مسئولی ندارم.

ملکی هم‌اکنون مستأجر است واصلی‌ترین مشکل فراروی ورزشکاران در بخش قهرمانی را مشکلات مالی عنوان می‌نماید.

او قدردان حمایت‌های مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام جهت ادامه تحصیل است و می‌گوید تمرینات طاقت‌فرسا و هم‌زمان تحصیل در دانشگاه اعتمادبه‌نفس او را افزایش داده و امیدوار به  ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در دانشگاه آزاد اسلامی است.

مجتبی ملکی  بیش از ۱۶۰ کیلوگرم وزن دارد و در روزهای تمرین جهت اعزام به مسابقات روزانه حدود ۱۵۰ هزار تومان فقط برای تغذیه هزینه می‌نماید.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام - مجتبی ملکی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 607    ديروز: 1764    اين ماه: 607    تاکنون : 766618