تقدیر از مدافع حرم با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

کد خبر: 535 تاریخ انتشار: 1396/7/18
روح‌الله کریمی کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام که چندی پیش به‌عنوان مدافع حرم به همراه جمعی از فرزندان برومند استان ایلام در سفر به سوریه در جوار حرم شریف حضرت زینب کبری (س) افتخار دفاع از حرم نورانی و ملکوتی ایشان کسب نمود در بدو ورد به ایلام مورد استقبال مردم و جامعه دانشگاهی قرار گرفت.

روح‌الله کریمی کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام که چندی پیش به‌عنوان مدافع حرم به همراه جمعی از فرزندان برومند استان ایلام  در سفر به سوریه در جوار حرم شریف حضرت زینب کبری (س) افتخار دفاع از حرم نورانی و ملکوتی ایشان کسب نمود در بدو ورد به ایلام مورد  استقبال مردم  و جامعه دانشگاهی قرار گرفت.

هیات رئیسه واحد ایلام به همراه مسئولان نهاد رهبری در این دانشگاه ، جمعه از اساتید، همکاران و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام با حضور در منزل این  مدافع حرم از زحمات ایشان تقدیر کردند.

حاج روح‌الله کریمی در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی واحد ایلام گفت: حضور این‌جانب به‌عنوان مدافع حرم در راستای دفاع از حریم ولایت و اعتقادات قلبی بوده است و در آنجا همه هم‌رزمان مرا به‌عنوان مدافع حرم دانشگاهی می‌شناختند و تمام تلاشم این بود که نماینده شایسته‌ای برای دانشگاه آزاد اسلامی عنوان مدافع حرم باشم و به خود می‌بالم که در محیطی سرشار از معنویت به نام دانشگاه آزاد اسلامی خدمت می‌کنم.

وی ضمن تقدیر از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به خاطر حمایت‌های همیشگی چه در حین اعزام به‌عنوان مدافع حرم و سرکشی از اعضای خانواده و... گفت: محبت‌های همکاران دانشگاهی پشتوانه‌ای قابل‌اعتماد برای این‌جانب به‌عنوان مدافع حرم می‌باشد.

مدافع حرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام تصریح کرد: ما بیشتر در پناه حرم بوده‌ایم تا مدافع حرم چراکه هرکس به‌عنوان مدافع حرم اعزام می‌شود حتماً در پناه حرم خواهد بود و توصیه این‌جانب به همه همکاران دانشگاهی این است که حتماً تجربه حضور و دفاع از حریم ولایت و امامت به‌عنوان مدافع حرم داشته باشند چراکه بهترین روزهای زندگی‌ام همین چند وقتی بود که افتخار پوشیدن  لباس مدافع حرم بر تن داشته‌ام.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - مدافع حرم - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 606    ديروز: 1764    اين ماه: 606    تاکنون : 766617