غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام شهر ایلام

کد خبر: 530 تاریخ انتشار: 1396/7/5
به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام ، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام ، معاونین و مدیران دانشگاه ، جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان بسیجی با حضور در مزار شهدای گمنام شهر ایلام و قرائت فاتحه ، نثار گل و عطرافشانی قبور منور شهدا با آرمان‌های بلند شهدا و امام شهدا تجدید بیعت کردند.

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام ، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام ، معاونین و مدیران دانشگاه  ، جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان بسیجی با حضور در مزار شهدای گمنام شهر ایلام و قرائت فاتحه ، نثار گل و عطرافشانی قبور منور شهدا  با آرمان‌های بلند شهدا و امام شهدا تجدید بیعت کردند.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام گفت: شهدا چراغ راه ما هستند و باید با تأسی از حادثه عاشورا و رشادت‌ها و پایمردی شهدا و ایثارگران راه آن‌ها را ادامه دهیم .

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی همتی تصریح کرد: اساتید و دانشجویان باید در سنگر دانشگاه با نوآوری و تأکید بر حفظ ارزش‌ها و راه شهدا در مقابل هجمه‌های فرهنگی و جنگ نرم دشمن ایستادگی کنند.

این مراسم معنوی به همت بسیج دانشجویی شهید آوینی واحد ایلام، معاونت فرهنگی و بسیج اداری دانشگاه برگزار شد.

برچسب‌ها : مزار شهدا - نهاد رهبری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 602    ديروز: 1764    اين ماه: 602    تاکنون : 766613