گودرزی در واحد ایلام:

حل مشکلات کشور و تربیت مدیران آیند وظیفه اساسی بسیج دانشجویی و دانشگاه‌ها است

کد خبر: 527 تاریخ انتشار: 1396/7/4
برای حل مشکلات کشور باید دانشجویان بسیجی یقه مسئولان را بگیرند و آگاه کردن مردم و پای‌کار بودن نیز از وظایف اصلی آن‌ها در این راستا است .

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: حل مشکلات کشور و تربیت مدیران آینده کشور وظیفه اصلی  بسیجی دانشجویی و دانشگاه ها است.

داود گودرزی در نشست شورای بسیج دانشجویی استان ایلام در واحد ایلام اضافه کرد: برای حل مشکلات کشور  باید دانشجویان بسیجی  یقه مسئولان را بگیرند و آگاه کردن مردم و پای‌کار بودن نیز از وظایف اصلی آن‌ها در این راستا است .

وی تصریح کرد: کارهای صورت گرفته توسط دانشجویان بسیجی دانشگاه‌های استان ایلام قابل‌تقدیر است و از  دکتر عباسی رئیس واحد ایلام که همکاری خوبی با بسیج دانشجویی دارند می‌خواهم فعالیت‌ها و طرح‌های بسیج دانشجویی را به گوش مسئولان اجرایی استان برساند تا عملیاتی شوند.

وی تصریح کرد: خلاقیت‌ها و کارهای بسیج دانشجویی استان ایلام کمک‌کار مسئولان اجرایی استان است.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور اضافه کرد: با آمدن دکتر رهبر به دانشگاه آزاد اسلامی فضای خوبی برای بروز خلاقیت‌ها و فعالیت‌های بسیج دانشجویی شکل‌گرفته و ما دیگر مثل گذشته خون‌دل نمی‌خوریم.

در این نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: فعالیت‌های فرهنگی اولویت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی در استان ایلام است و تفکر بسیجی و فرهنگ عاشورایی در این دانشگاه نهادینه شده است.

شهریار عباسی اضافه کرد: باید با سلاح فرهنگی  و با تأسی از فرهنگ عاشورا و تفکر بسیجی به مقابله با قدرت نرم دشمن و آسیب‌های فرهنگی برویم .

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباس علی رستمی نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در ستاد ملی اربعین دانشگاهیان کشور نیز گفت: نگاه دکتر ولایتی ، دکتر رهبر و معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی نگاه شما دانشجویان بسیجی است و ما هرگز از اصول عقب‌نشینی نمی‌کنیم بلکه می‌طلبد دانشجویان بسیجی طرح‌ها و برنامه‌ها را در قالب‌های زیبا ارائه کنند تا گیرایی و کاربردی‌تر شوند.

در این نشست سرهنگ علی پور رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان ایلام و فرماندهان حوزه های بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان ایلام به بیان نکته نظرات خود پرداختند.

برچسب‌ها : بسیج دانشجویی - داوود گودرزی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1290    ديروز: 1823    اين ماه: 50767    تاکنون : 1228936