رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام:

دفاع مقدس و جنگ تحمیلی با تاسی از فرهنگ عاشورایی

کد خبر: 525 تاریخ انتشار: 1396/7/2
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام با بیان اینکه دفاع مقدس و جنگ تحمیلی با تاسی از فرهنگ عاشورایی به پیروزی رسید، گفت: استقبال از شهادت طلبی و نهراسیدن از مرگ در راه خدا درس بزرگ عاشورا برای رزمندگان ما بود.

شهریار عباسی در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام گفت: «تقارن هفته دفاع مقدس و بازگشایی دانشگاه‌ها با ایام محرم و عزای حسینی یک اتفاق مبارک است و بر این اعتقادیم که این سه اتفاق ارزشمند کاملاً به هم مرتبط بوده و مکتب انسان‌سازی واقعی به شمار می‌روند.»

او افزود: «استقبال از شهادت‌طلبی و نهراسیدن از مرگ در راه خدا درس بزرگ عاشورا برای رزمندگان ما بود و این آموزه را ما در دفاع مقدس شاهد بودیم و بدون الگو گرفتن از قیام عاشورا دفاع جانانه و مقدس ما در 8 سال جنگ تحمیلی امکان‌پذیر نبود.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام تصریح کرد: «بعد از پیروزی انقلاب اسلامی استکبار جهانی که ایران اسلامی را تحمل نمی کرد جنگ 8 ساله را بر ملت ایران تحمیل کرد اما با درایت و رهبری امام خمینی (ره) همین جنگ تحمیلی باعث شد ما به خودباوری برسیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام ادامه داد: «دفاع مقدس مکتب انسان‌سازی بود و وظیفه ما است که نسل جوان و دانشگاهی را با این مکتب عالی آشنا کرده و مسیر ایثارگری و شهادت را تداوم‌ بخشیم.»

او بیان کرد: «عبور از میدان های مین در شب‌های عملیات و شهادت‌طلبی با دویدن بروی معبر مین و باز کردن مسیر برای رزمندگان فقط با تأسی از فرهنگ عاشورایی صورت می‌گیرد و این فرهنگ و شهادت‌طلبی در هیچ کجای عالم نظیر ندارد.»

عباسی تصریح کرد: «پیشرفت‌های نظام در حوزه بازدارندگی و دفاعی باعث افزایش غرور ملی و خودباوری در مردم و به‌ویژه جوان می‌شود و پاسخ کوبنده ملت او مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی به یاوه‌گویی‌های رئیس‌جمهور آمریکا نشان از اقتدار ملت در مواجهه با استکبار جهانی دارد.»

او گفت: «دانشجویان باید با تأسی از فرهنگ عاشورایی مانند دوران دفاع مقدس به تلاش علمی خود ادامه دهند.»

در این مراسم علاوه بر سخنرانی فرمانده سپاه امیرالمومین استان ایلام، قرائت شعر مقاومت، نوحه‌خوانی توسط مداح اهل‌بیت حاج فرید دوستی، تجلیل از کارکنان فعال حوزه پایگاه مقاومت اداری و پخش کلیپ‌های متعدد با موضوع دفاع مقدس از دیگر برنامه‌های جانبی مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در واحد ایلام بود.

این مراسم به همت پایگاه مقاومت بسیج اداری، بسیج دانشجویی، معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد ایلام و راوبط عمومی برگزار شد.

برچسب‌ها : استان ایلام - دفاع مقدس - شهریار عباسی

آمار بازدید       امروز: 909    ديروز: 1364    اين ماه: 5656    تاکنون : 1634461