همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید افتتاح نمایشگاه دفاع مقدس در واحد ایلام/ دفاع مقدس و دانشگاه

کد خبر: 524 تاریخ انتشار: 1396/7/2
این نمایشگاه به همت پایگاه مقاوت بسیج اداری ، بسیج دانشجویی ، معاونت فرهنگی و روابط عمومی واحد ایلام برپا شده است و بیش از 1000 قطعه عکس شهدا، کتب مربوط به جبهه و جنگ و وصیت نامه شهدا و خاطرات رزمندگان اسلامی در طول دوران دفاع مقدس در آن به نمایش گذاشته شده است.

حیدر داودی - همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید نمایشگاه گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور سردار سید صادق حسینی فرمانده سپاه امیر المومنین استان ایلام ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ، مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان ایلام، اساتید ، کارکنان و دانشجویان افتتاح شد.

این نمایشگاه به همت پایگاه مقاوت  بسیج  اداری ، بسیج دانشجویی ، معاونت فرهنگی و روابط عمومی واحد ایلام برپا شده است و بیش از 1000 قطعه عکس شهدا، کتب مربوط به جبهه و جنگ و وصیت نامه شهدا و خاطرات رزمندگان اسلامی در طول دوران دفاع مقدس در آن به نمایش گذاشته شده است.

تقارت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید با ایام محرم حال و هوای خاصی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام داده است. درآمیختن فضای معنوی عاشورایی با دفاع مقدس حکایت از امتداد مسیر عاشورا در دفاع مقدس دارد. امکانات نظام پیشرفته رژیم بعث با پشتیبانی استکبار غرب و شرق و به زانو درآمدن همه آنها در مقابل فرهنگ ایثار، شهادت و پایمردی تداعی عاشورای حسینی در جبهه های نبرد حق علیه باطل  در جنگ تحمیلی دارد و امروز هم می طلبد با تاسی از فرهنگ عاشورایی و درس گرفتن از  دوران دفاع مقدس و اینکه با اقتدار و ایستادگی در مقابل غرب و شرق در دوران دفاع مقدس به پیروزی دست یافته ایم امروز نیز باید در مقابل جبهه استکبار به سرکردگی امریکا باید با اقتدار و تکیه بر توان داخلی بایستیم .

دفاع مقدس، مقاومت ، شهادت‌طلبی ، مطیع امر رهبری بودن و در خط ولایت حرکت کردن از مهمترین شاخصه های مردم ایلام است و این مردمان با تکیه‌بر همین واژه‌ها که برگرفته از مکتب عاشورا است با تقدیم هزاران شهید و ایثارگر جنگ را در ایلام اداره کردند و امروز نیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز آموزش عالی کشور مرکزی برای نشر و تبیین دستاوردهای دفاع مقدس است تا دانشجویان به عنوان آینده سازان ایران اسلامی بیش از پیش با واژه های عاشورایی از جمله شهادت طلبی ، ایثار و مقاومت آشنا شوند.

استان ایلام با داشتن 430 کیلومتر مرز مشرک با کشور عراق در طول دوران دفاع مقدس در قالب جبهه میانی با تقدیم هزاران شهید و ایثارگر نقش ماندگاری در دفاع از کیان ایران اسلامی داشته‌اند.

برچسب‌ها : استان ایلام - عباسی - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 6    ديروز: 1367    اين ماه: 45907    تاکنون : 1748463