نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام :

دانشگاه سد محکمی در برابر نفوذ فرهنگی و جنگ نرم دشمن است

کد خبر: 518 تاریخ انتشار: 1396/6/16

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام گفت: دانشگاه سد محکمی در برابر نفوذ فرهنگی و جنگ نرم بزرگی است که نظام سلطه و در راس آن استکبار جهانی علیه ایران اسلامی به راه انداخته و اساتید باید در این عرصه مجهز به سلاح علم و تقوا برای پاسخگویی به شبهات ایجادشده توسط آنان باشند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد نقی لطفی در دیدار با اساتید شرکت‌کننده در طرح ضیافت اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: حکومت و سیاست با محوریت امام عادل یک اصل انکارناپذیر است و حادثه غدیر خط بطلانی است بر اندیشه و افکار کسانی که می‌گویند اسلامی منهای سیاست و حکومت  است.

وی گفت: غدیر مکمل همه پیام‌های انبیا است و در این روز حضرت علی (ع) به‌عنوان شایسته‌ترین و لایق‌ترین  انسان در منصب امامت قرار می‌گیرد.

لطفی تصریح کرد: حوزه‌های علمیه و دانشگاه دو نهاد مقدس و راهبردی ایران اسلامی و اولین خاک‌ریز در مواجهه با القائات دشمنان است و کار آنان مصونیت بخشی از نظام اسلامی در برابر القائات و هجمه‌های نرم است.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام گفت: اقتدار نظام اسلامی و حضور مؤثر در تحولات منطقه‌ای و جهانی باعث ناامیدی نظام سلطه از جنگ سخت و روی‌آوری آن‌ها به جنگ نرم شده است که حضور بیشتر جامعه علمی کشور در عرصه نرم را می‌طلبد.

وی بیان کرد : آنان در حال القای ناکارآمدی دین مبین اسلامی و حکومت اسلامی با حمایت از حکومت‌های دست‌نشانده و ناکارآمد اسلامی در برخی کشورها و نشان دادن چهره‌ای خشن از اسلامی به‌واسطه گروهک‌های تکفیری هستند که این امر وظیفه جامعه دانشگاهی را دوچندان می‌کند.

وی گفت : طرح ضیافت اندیشه طرح خوبی است که در آن اساتید در کنار کارهای علمی بصیرت دینی ، سیاسی و معنوی آنان افزایش می‌یابد.

وی گفت :  مجهزِ شدن دانشجویان به تقوا و بصیرت افزایی آنان مهم‌ترین عامل در مصون ماندن در مقابل القائات دشمن در فضای نرم است.

در ابتدای این دیدار مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام ضمن تبریک عید غدیر خم گفت: بیان آزادانه سؤالات و مسائل سیاسی توسط اساتید از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است که در طرح ضیافت اندیشه  اساتید مجرب به این دغدغه‌ها پاسخ‌های عالمانه می‌دهند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی همتی تصریح کرد: 50 تن از اساتید دانشگاه‌های استان ایلام به مدت 5 روز از خدمات طرح ضیافت اندیشه بهره مند می‌شوند و این طرح در ارتقای علمی اساتید مؤثر است.

وی بیان کرد: فضای همدلی و همراهی بین مسئولان نهاد رهبری در دانشگاه و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی ایلام علی‌الخصوص دکتر عباسی رئیس این دانشگاه بسیار خوب است و موفقیت‌های کسب‌شده در برگزاری طرح ضیافت اندیشه در سال‌های گذشته حاصل این تعامل و همدلی است.

برچسب‌ها : ضیافت اندیشه - نهاد رهبری - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 933    ديروز: 1577    اين ماه: 37069    تاکنون : 1491790