پخش برنامه تلویزیونی "رویایت را آزاد انتخاب کن" از شبکه یک سیما

کد خبر: 500 تاریخ انتشار: 1396/5/21
برنامه تلویزیونی "رویایت را آزاد انتخاب کن" با محوریت تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی از امروز بر روی آنتن شبکه یک سیما می رود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ، در این برنامه تلویزیونی که قبل از خبرهای ساعت ١٩،١٤ و ٢١ به مدت هفت دقیقه از شبکه یک سیما پخش خواهد شد، با رویکردی خلاقانه و نگاهی جدید به بیان مهم ترین مزایای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی، انتظارات دانشجویان از دانشگاه، نقش و تاثیر دانشگاه در سطح جامعه و دستاوردهای آن در حوزه های مختلف اعم از آموزش، پژوهش های دانش بنیان ، علم روباتیک و .. پرداخته خواهد شد.

در این برنامه تلویزیونی که به مدت یک هفته از شبکه یک سیما پخش خواهد شد،عظمت و بزرگی دانشگاه آزاد اسلامی،با چشم اندازی از آزمایشگاه ها و کارگاه ها ، امکانات ورزشی و رفاهی و افتخارات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به تصویر کشیده شده است.

برچسب‌ها : انتخاب رشته - بزرگترین دانشگاه حضوری جهان - دانشگاه آزاد اسلامی - دانشگاه آزاد اسلامی

آمار بازدید       امروز: 389    ديروز: 2767    اين ماه: 30811    تاکنون : 849452