آغاز ثبت نام رشته های بدون آزمون کاردانی و کارشناسی پیوسته نیمسال اول 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 497 تاریخ انتشار: 1396/5/11
ثبت نام رشته های بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته نیمسال اول 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی از امروز (چهارشنبه) آغاز شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش، تمامی متقاضیان ثبت نام دررشته های بدون آزمون مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند ازساعت 16 امروز چهار شنبه 11 مرداد ماه با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در یک رشته / محل مورد نظر خود اقدام نمایند.

داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز کرده اند، می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت نام خود از روز شنبه 28 مرداد ماه به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول 97-96 می باشد.

داوطلبان می بایست قبل از ثبت نام در مورد رشته و یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را به عمل آورند زیرا امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت نام قطعی وجود ندارد . داوطلبان در صورت تمایل می توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در رشته و یا محل جدید اقدام نمایند.

برچسب‌ها : انتخاب رشته - بدون آزمون - دانشگاه آزاد اسلامی

آمار بازدید       امروز: 378    ديروز: 2767    اين ماه: 30800    تاکنون : 849441