حکم انتصاب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از سوی دکتر ولایتی تنفیذ شد

کد خبر: 492 تاریخ انتشار: 1396/5/4
دکتر ولایتی رییس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در مراسمی پس از امضای حکم انتصاب دکتر فرهاد رهبر ،وی را به سمت رییس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این مراسم که صبح امروز با حضور اعضای شورای دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی در دفتر ریاست هیئت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، دکتر ولایتی پس از تقدیم حکم دکتر رهبر ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان اظهار داشت: امیدوارم دکتر رهبر بتواند دانشگاه آزاد اسلامی را متناسب با اهداف بنیانگذاران دانشگاه، انقلاب اسلامی، منویات رهبر معظم انقلاب و همچنین مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی که نقش به سزایی در شکل گیری دانشگاه و دفاع از حریم و کیان آن داشته است ، مدیریت کند.
وی ادامه داد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی جایگاه مهمی در حوزه آموزش عالی کسب کرده که امیدوارم با مدیریت دکتر رهبر این دانشگاه در هماهنگی کامل با دولت، در جهت تحقق اهداف دانشگاه ، سیاست ها و راهبردهای مقام معظم رهبری و تصمیم های هیات امنا به فعالیت خود ادامه دهد.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر فرهاد رهبر - دکتر ولایتی

آمار بازدید       امروز: 375    ديروز: 2767    اين ماه: 30797    تاکنون : 849438