با حضور در کنار سردیس نصب شده در واحد ایلام:

ادای احترام هیات رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام به مقام شامخ شهید داریوش رضایی نژاد

کد خبر: 490 تاریخ انتشار: 1396/5/1
همزمان با سالروز شهادت شهید داریوش رضایی نژاد از شهدای هسته ای کشورمان هیات رئیسه ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام با حضور در کنار سردیس نصب شده این شهید والا مقام در واحد ایلام و قرائت فاتحه به مقام شامخ این شهید هسته ای کشور ادای احترام کردند.

همزمان با سالروز شهادت شهید داریوش رضایی نژاد از شهدای هسته ای کشورمان هیات رئیسه ، اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد ایلام با حضور در کنار سردیس نصب شده این شهید والا مقام در واحد ایلام و قرائت فاتحه  به مقام شامخ این شهید هسته ای کشور ادای احترام کردند.
شهید داریوش رضایی‌نژاد دانشمند هسته ای کشور متولد 1355 در شهرستان آبدانان از توابع استان ایلام روز یکم مرداد 90 به ضرب گلوله عوامل صهیونیستی در تهران و در برابر چشمان همسر و تنها دختر خردسالش آرمیتا به شهادت رسید.
مقام معظم رهبری در باره شهیدان هسته‌‌ای فرمودند: « یاد شهید علی‌محمدی، شهید شهریاری، شهید رضائی‌نژاد و شهید احمدی روشن هرگز از خاطره‌ی این ملت و حافظه‌ی تاریخ ما بیرون نخواهد رفت.» و امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام در راستای اجرای بیانات رهبری و به عنوان طرح ماندگار فرهنگی اقدام به طراحی و نصب سردیس شهید والامقام داریوش رضایی نژاد کرده تا تا دانشجویان و استادان این دانشگاه با الگو قردادن این شهید والامقام در راه خدمت به ایران اسلامی بیش از پیش تلاش کنند./ روحش شاد و یادش گرامی باد

برچسب‌ها : داریوش رضایی نژاد - شهید هسته ای - واحد ایلام

آمار بازدید       امروز: 1445    ديروز: 1719    اين ماه: 33468    تاکنون : 657263