دیدار با نماینده ولی فقیه در استان :

تبیین آرمان‌های امام و رهنمودهای رهبری از مهم‌ترین وظایف جامعه دانشگاهی است

کد خبر: 456 تاریخ انتشار: 1396/3/13
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: تبیین آرمان‌های بلند امام راحل و رهنمودهای مقام معظم رهبری از مهم‌ترین وظایف نخبگان دانشگاهی و حوزوی برای نسل جوان است که امام را ندیده‌اند و امروز به‌شدت نیازمندیم که آموزه‌های سیاسی، اخلاقی، ولایی و حکومتی امام (ره) در جامعه تبیین و گسترش یابد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: تبیین آرمان‌های بلند امام راحل و رهنمودهای مقام معظم رهبری از مهم‌ترین وظایف نخبگان دانشگاهی و حوزوی برای نسل جوان است  که امام را ندیده‌اند و امروز به‌شدت نیازمندیم که آموزه‌های سیاسی، اخلاقی، ولایی و حکومتی امام (ره)  در جامعه تبیین و گسترش یابد.

به گزارش روابط عمومی واحد ایلام ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد نقی لطفی در دیدار با مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام 15 خرداد 42 و تسلیت به مناسبت سالروز رحل حضرت امام خمینی (ره) اضافه کرد: مصداق بارز نفوذ فرهنگی تلاش دشمن در 27 سال گذشته بعد از رحلت امام (ره) برای کمرنگ کردن افکار و اندیشه‌های امام است که بر اساس معنویت و اصل اساسی دینی شکل‌گرفته است.

وی تصریح کرد: امام خمینی (ره) انقلابی در جهان به وجود آورد که در تاریخ بی‌نظیر است و بساط ظلم را در ایران که جزیره ثبات استکبار بود برچید و شعاع این انقلاب امروز منطقه و جهان را فراگرفته است.

امام جمعه ایلام بیان کرد: علیرغم گذشت 27 سال از رحلت امام ما شاهدیم راه و سیره امام خمینی(ره)  بالنده‌تر از گذشته ادامه یافته  و این باعث نگرانی دشمن شده است و آن‌ها با توسل بر تحریم ، تهدید و فشار درصدد مقابله با آن هستند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین لطفی گفت: الحمدالله امروز در دانشگاه جوانان متدین، انقلابی و مستعد پیشرفت و تعالی حضور دارند و به خودباوری که امام روی آن تأکید داشتند و از دغدغه‌های مقام معظم رهبری نیز بود رسیده‌اند.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام بیان کرد: با مجاهدت‌های علمی که صورت گرفته است امروز آرمان‌های امام در دانشگاه محقق شده است و وظیفه مسئولان دانشگاه ، حوزه نهاد رهبری در دانشگاه و همه دست‌اندرکاران دانشگاه ارتقای بعد معنوی دانشجویان در کنار بعد علمی است.

در این دیدار مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان ایلام نیز گفت: قرار گرفتن دانشگاه‌ها در مسیر انقلاب از آرمان‌های امام بود که با اصلاح ساختار دانشگاه شکل گرفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی همتی بیان کرد: دانشگاه  آزاد اسلامی در تبیین اندیشه‌های ناب امام خمینی (ره) و منویات مقام معظم رهبری پیش‌قراول است و این دانشگاه در مسیر انقلاب اسلامی خدمات شایانی انجام داده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با کمک مادی و معنوی حضرت امام (ره) شکل‌گرفته است و توسعه کمی و کیفی این دانشگاه حاصل نفس قدسی امام است.

شهریار عباسی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی مولود فرهنگی انقلاب اسلامی است و این دانشگاه در راستای اهداف بلند انقلاب اسلامی ، آرمان‌های امام (ره) و منویات و رهنمون‌های مقام معظم رهبری گام برمی‌دارد.

برچسب‌ها : امام جمعه ایلام - دانشگاه آزاد اسلامی - لطفی

آمار بازدید       امروز: 196    ديروز: 2391    اين ماه: 4955    تاکنون : 823596